OD SUTRA SMANJENJE GUŽVI U BEOGRADU: Saobraćaj se vraća na Trg Republike

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD SUTRA SMANJENJE GUŽVI U BEOGRADU: Saobraćaj se vraća na Trg Republike

Radovi na beogradskom Trgu Republike su došli do samog kraja

Saobraćaj će od sutra normalno i uobičajeno funkcionisati Trgom republike, nakon nekoliko meseci radova.

Gradski arhitekta Marko Stojičić rekao je sa balkona Narodnog pozorišta da će od jutarnjih časova biti prohodni trg i saobraćajnice oko trga.

Saobraćaj će funkcionisati u istom režimu kao ranije - trolejbusi se vraćaju u Vasinu ulicu, a autobusi i automobili će moći da se kreću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Makedonskom i Kolarčevom i odatle skreću u Francusku ulicu.

Promena jeste kolovoz, koji je sada u granitnoj kocki koja je, kaže Stojičić, dovoljno grub da bi sprečio vozače da voze velikim brzinama.

Navodi da su na samom trgu zasađena mlada stabla, kako bi mogla da se prime, a da je trg "prazan" upravo zato što jeste trg.

- Navikli smo na stari trg koji nije bio prazan i u funkcionalnom smislu to nije bio trg - rekao je Stojičić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.