OČAJ I MORBIDAN NAPAD NA SRPSKI NAROD: Dodik BRUTALNO ODGOVORIO na provokaciju Vesne Pešić

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČAJ I MORBIDAN NAPAD NA SRPSKI NAROD: Dodik BRUTALNO ODGOVORIO na provokaciju Vesne Pešić

Kaže da je Republika Srpska zagledana u Srbiju.

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik reagovao je danas na izjavu sociološkinje Vesne Pešić, koja je Republiku Srpsku optužila za genocid zbog ubistva mladića Davida Dragičevića, ocenjući da je na takav način vređati Srpsku i Srbe izvan svakog intelekta

- To govore ljudi koji su u nekoj vrsti očaja i više ne znaju šta da učine pa pokušavaju da na morbidan način okarakterišu čitav jedan narod. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će sutra zbog toga biti glavni lik u Sarajevu, verovatno je to vodi - rekao je Dodik.

Kaže da je Republika Srpska zagledana u Srbiju i da ne ćuti u svojim namerama da u budućnosti bude integrisana sa Srbijom, što će, navodi, i biti učinjeno jer je to volja naroda.

Sociološkinja Vesna Pešić je na svom Tviter nalogu napisala da, kada je pročitala da je gotovo celokupna policija Republike Srpske učestvovala u ubistvu mladića Davida - poručila Republici Srpskoj da ni ne pomišlja da se ujedinjuje sa Srbijom.

- Samo nam fali vaš genocid i ubijanje nevinih mladića za koje ste eksperti - napisala je Pešićka, što predstavlja još jedan pokušaj njene provokacije srpskog naroda, kao i tendenciju da skrene bilo kakvu pažnju na sebe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.