OBRT U SLUČAJU PALOG AVIONA U AVGANISTANU: Nije se srušio putnički, već AMERIČKI VOJNI AVION? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRT U SLUČAJU PALOG AVIONA U AVGANISTANU: Nije se srušio putnički, već AMERIČKI VOJNI AVION? (VIDEO)

Isplivali novi detalji.

Avion koji se srušio na istoku Avganistana nije putnički, već je zapravo reč o američkoj vojnoj letilici, tvrde lokalni mediji.

AFGHANISTAN: Airliner crash originally reported by Afghan media now appears to be a USAF aircraft. Footage tweeted by @TGhazniwal clearly shows the USAF logo on the fuselage. pic.twitter.com/KVeeKVYbot

— Conflict News (@Conflicts) January 27, 2020

Na video snimku koji kruži društvenim mrežama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vidi se navodno mesto na nesreće, kao i letelica sa oznakama Ratnog vazduhoplovstva Sjedinjenih Američkih Država (USAF).

Da podsetimo, mediji u Avganistanu prvobitno su javili da je reč o putničkom avionu "Ariana Afghan Airlines" sa 83 putnika, a zatim su se pojavili izveštaji da je navodno pala letilica avganistanskih snaga.

Izvršni direktor Ariana Afghan Airlines" demantovao je navode nekih medija, rekavši da se avion te kompanije nije srušio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.