OBRAZ IM KAO ĐON! CRNOGORCI savez sa SRBIJOM tretiraju kao PERVERZIJU: To se neće slaviti, TO JE TRAGEDIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRAZ IM KAO ĐON! CRNOGORCI savez sa SRBIJOM tretiraju kao PERVERZIJU: To se neće slaviti, TO JE TRAGEDIJA!

Sutra se u Crnoj Gori obeležava 100 godina od oslobođenja Boke i ujedinjenja

- Glavni grad neće učestvovati u perverzijama koje gledamo na teritoriji Crne Gore, a kojima se slavi tragični trenutak naše države, kaže gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković.

Vuković je to izjavio povodom najave sutrašnje "Centralne proslave jubileja 100 godina od oslobođenja Boke i ujedinjenja - Pokoljenja djela sude".

Kako prenosi crnogorski medij CdM, Vuković je izneo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrdnju da u Podgorici "mogu da se ponose činjenicom da je crnogorska vojska uvek bila na pravoj strani istorije".

- Glavni grad neće učestvovati u perverzijama koje gledamo na teritoriji Crne Gore, u kojima se slavi tragični trenutak naše države i sve ono što je protivno onome što je predstavljala Crna Gora. Zahteva oko proslave nije bilo, ali se zna kako ćemo se prema njima ophoditi - kazao je Vuković.

CdM prenosi i da je crnogorski ministar odbrane Predrag Bošković, na pitanje novinara da li će Crna Gora obeležiti 100 godina od završetka Prvog svetskog rata, kazao da je "Crna Gora bila na strani pobednica i Prvog i Drugog svetskog rata".

- Mi možemo da se ponosimo činjenicom da je Vojska i Crna Gora bila na pravoj strani istorije. Poslavili smo Dan Vojske 5. oktobra kao prilog proslavi pobede u Prvom svetskom ratu. Nema naknadne proslave - kazao je Bošković, koji je bio na sastanku sa Vukovićem. 

Pratite nas i na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.