OBRAZ - ĐON! Čanak vernike SPC u Crnoj Gori nazvao narkomanima koji šmrču tamjan! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRAZ - ĐON! Čanak vernike SPC u Crnoj Gori nazvao "narkomanima koji šmrču tamjan"! (VIDEO)

Lider LSV Nenad Čanak ne prestaje sa svojim ispadima prema srpskom narodu i prema vernicima SPC.

Naime, Čanak je u emisiji "Dobro jutro Srbijo" govorio o situaciji u Crnoj Gori, te istakao da "popovske priče prati šmrkanje tamjana".

Kada ga je voditelj Milomir Marić upitao "da li je tamjan droga", Čanak je rekao da "on to tako doživljava".

Čanak je nedavno istakao i veliki nivo neznanja u emisiji "Hit tvit" na TV Pink, kada nije znao da je Sveti Sava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvi srpski prosvetitelj.

Taj deo možete videti od 14:05 na video-snimku.

Podsećamo, parlament Crne Gore usvojio je Zakon o slobodi veroispovesti kojim se legalizuje otimanje imovine SPC u ovoj zemlji.

Za Zakon je glasalo 45 poslanik DPS-a, SD-a, Liberalne partije, Bošnjačke stranke, Hrvatske građanske inicijative i Force, kao i poslanici SDP-a.

Poslanici su pozdravili aplauzom usvajanje Zakona. Poslanici vladajuće koalicije i SDP-a odbili su jednoglasno 103 amandman DF-a na Predlog zakona.

Crna Gora pokušava da stvori Crnogorsku pravoslavnu crkvu, na čijem bi čelu bio Miraš Dedeić, ali za to nema podršku u pravoslavnom svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.