OBRATITE PAŽNJU! U Beogradu se pojavili PREVARANTI, evo na koji način OBMANJUJU ljude! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRATITE PAŽNJU! U Beogradu se pojavili PREVARANTI, evo na koji način OBMANJUJU ljude! (FOTO)

Prevara se dogodila pre dva dana u Ulici Dragoslava Srejovića.

Već nekoliko godina postoji problem sa prevaratnima, pre svega lažnim humanitarcima koji zarad lične koristi, najčešće zloupotrebljavaju lošu zdravstvenu i materijalnu situaciju drugih pojedinaca, najčešće dece.

Slična situacija dogodila se pre dva dana kada su nepoznata lica u Ulici Dragoslava Srejovića u Mirijevu, u ime Udruženja građana Mirijevo, prikupljala donacije od vrata do vrata. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Pomenuto udruženje je na svojoj Fejsbuk stranici obavestilo sugrađane da njihovi članovi nikada na ovaj način ne prikupljaju sredstva i da se radi o prevari.

Ove godine je zabeleženo nekoliko vrsta prevara širom Beograda. Najčešće su to pomenuti lažni humanitarci, a zatim lažni radnici "Parking servisa", prodavci razglednica, pa i lažni budistički monasi.

Zašto je bio OMILJENI GRADONAČELNIK: Ovih 5 stvari u Beogradu ne bi bilo bez Branka Pešića (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.