OBRADOVIĆ I BASTAĆ OPET PRAVE HAOS! Na ulicama Beograda još jedan primer čistog fašizma!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRADOVIĆ I BASTAĆ OPET PRAVE HAOS! Na ulicama Beograda još jedan primer čistog fašizma!

Predsednik Vučić gostuje večeras u emisiji Upitnik

Članovi i pristalice Saveza za Srbiju i Udruženja "1od5miliona" okupili su se večeras ispred zgrade RTS-a, kako bi, prema današnjoj najavi, sačekali predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji će gostovati u emisiji Upitnik na toj televiziji.

Među okupljenima na ulazu iz Takovske ulice je i lider pokreta Dveri i jedan od vođa SzS-s Boško Obradović. Kako javlja izveštač, koji se nalazi kod Pete beogradske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gimnazije, ispred RTS iz Aberdareve ulice okupljena je druga grupa pristalica SzS, u kojoj su Marko Bastać i Borko Stefanović.

Ispred javnog servisa primetno je i pojačano prisustvo pripadnika MUP-a. Došlo je do dobacivanja i gurkanja u Takovskoj ispred RTS, ali ih je policija razdvojila.

Kako su najavili iz "1od5 miliona", tri studentkinje - Valentina Reković, Tea Vukadin i Nikolina Reković, stajaće na tri ulaza RTS kako bi predsedniku Vučiću, prema saopštenju, postavile po jedno pitanje.

Lider Dveri je na Tviteru najpre preneo poziv "1 od 5 miliona" koji se pojavio na društvenim mrežama:

Ко то каже да @avucic не сме вечерас да дође у 21 сат уживо на емисију Упитник на РТС јер га испред улаза чекају студенти и грађани да га нешто приупитају? Ја сам сигуран да ће он доћи сам пешке од Председништва до Таковске јер је то велики јунак који се никога не плаши? А ви?

— Бошко Обрадовић (@BoskoObradovic) November 5, 2019

Vučić je u međuvremenu u direktnom telefonskom uključenju u program Pink televizije, rekao da neće ni u Košutnjak, ni u Palatu Srbije, jer mu ne pada na pamet da se povlači pred nasilnicima i batinašima, a više možete pročitati u POSEBNOJ VESTI.

"Pokušaću da odgovorim na svaku reč koju su napisali, pre svega zbog mladih ljudi i njihove budućnosti. Došao sam u važnom trenutku kada povećavamo plate i penzije, da odgovorim na sva važna pitanja." - predsednik Vučić večeras u emisiji "Upitnik" #RTS

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Nov 5, 2019 at 12:03pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.