OBOŽAVA SRBE, DOLAZI U BEOGRAD! Zanosna TRAMPOVA ĆERKA dovodi i svog muža u zemlju ŽESTOKIH LJUDI

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2019, 06:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBOŽAVA SRBE, DOLAZI U BEOGRAD! Zanosna TRAMPOVA ĆERKA dovodi i svog muža u zemlju "ŽESTOKIH LJUDI"

Dačić otkrio sve detalje razgovora.

Trampova ćerka Ivanka oduševljena je Srbijom, kaže šef srpske diplomatije Ivica Dačić, koji je boravak u Njujorku iskoristio da priđe ženi u koju američki predsednik ima najviše poverenja.

Srpski ministar je debatu "Globalni poziv na zaštitu religijskih sloboda" na 74. zasedanju Generalne skuptšine Ujedinjenih nacija iskoristio da priđe Trampovoj naslednici.

- Sreli smo se u ujedinjenim nacijama, pa sam iskoristio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priliku da sa njom razgovaram o Srbiji. Pozvao sam je da sa suprugom dođe u Beograd, ali i da obiđe još neka mesta u Srbiji.

Ministar kaže da se ona nije nimalo dvoumila oko odgovora.

- Odmah je pristala. Rekla je da joj je želja da posei Beograd. Ispričala je da je dosta lepog čula o našoj zemlji i da zaista namerava da dođe u Srbiju. Rekla je da je čula priče o čuvenom srpskom gostoprimstvu. Nije krila oduševljenje i simpatije prema Srbima kao narodu koji otvorenog srca dočekuje svakog gosta - rekao je Dačić.

Potom je, kaže ministar, sama nastavila priču o poseti Srbiji.

- Nekoliko puta je ponovila da ju je obradovao poziv i da će sa suprugom sigurno doći u Srbiju - navodi šef diplomatije.

Ivanka Trump and Jared Kushner attending wedding alongside Prince Harry and Meghan Markle https://t.co/021zpy53Pq pic.twitter.com/qZiy7nXrRE

— CNN Politics (@CNNPolitics) September 21, 2019

Na pitanje kakav je utisak ona ostavila na njega, Dačić je rekao:

- Otvorena je za razgovor, srdačna je, nije od onih koji se ponašaju kao da su nedodirljivi. Ivanka je izuzetno draga osoba, a upoznao sam i njenog supruga.

Dačić je prošle godine na radnom ručku u Stejt departmentu prišao i njenom mužu, Džaredu Kušneru.

- Srbi su "taf pipl" (žestoki momci, čvrsti ljudi). Bilo bi predivno kada bi posetio Srbiju - rekao je tada Trampov zet Dačiću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.