OBLJUBIO DVE DEVOJČICE! Brza reakcija policije i tužilaštva - pedofil iz Banjaluke osuđen zbog zlostavljanja dece

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021, 14:47

OBLJUBIO DVE DEVOJČICE! Brza reakcija policije i tužilaštva - pedofil iz Banjaluke osuđen zbog zlostavljanja dece

Presudom Dragan L. je oglašen krivim za obljubu sa detetom mlađim od 15 godina, a radi se o 14-godišnjoj devojčici s kojom je u dva navrata imao seksualne odnose.

Dragan L. (45) osuđen je u Okružnom sudu u Banjaluci na četiri i po godine zatvora zbog seksualnog iskorištavanja dve maloletne devojčice, stare 14 i 15 godina.

Oglašen je krivim i za polnu zloupotrebu deteta starijeg od 15 godina, odnosno 15-godišnjakinji koju je dirao po intimnim delovima tela, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << privukao je sebi i pokušao joj skinuti hlače, ali je ona pobegla.

Suđenje u ovom predmetu je bilo zatvoreno za javnost radi zaštite žrtava, pa i detalje presude nećemo objavljivati. Inače, jedna od žrtava je štićenica doma za nezbrinutu decu i cela istraga je pokrenuta 18. novembra 2019. godine nakon što se jedne večeri nije na vreme vratila u dom.

To je zabrinulo vaspitače koji su alarmirali policiju i za njom je krenula potraga. Pomoću njenih poznanika istražioci su uspeli da utvrde gde je sve boravila te večeri, saznavši da je iz jednog lokala otišla u pratnji starijeg muškarca. Utvrđeno je da se radi o Draganu L., kome je policija zakucala na vrata i devojčicu zatekla u njegovoj kući. Osumnjičeni je odmah uhapšen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.