OBISTINILE SE NAJCRNJE SLUTNJE: Stigla potvrda MUP, pronađeni DNK tragovi žrtava u Veljinoj MAŠINI ZA MLEVENJE MESA (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 10:19

OBISTINILE SE NAJCRNJE SLUTNJE: Stigla potvrda MUP, pronađeni DNK tragovi žrtava u Veljinoj MAŠINI ZA MLEVENJE MESA (FOTO/VIDEO)

Ministar Vulin potvrdio slutnje.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su nakon obavljenih veštačenja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno potvrdili da se u mašini za mlevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek nalazi više DNK uzoraka različitih žrtava.

- Nijedan zločin klana Belivuk - Miljković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neće ostati nerasvetljen. Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se osim oružja i eksploziva nalazila industrijska mašina za mlevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno su potvrdili da se u toj mašini nalazilo više DNK različitih žrtava ovog klana - istakao je ministar Vulin.

Prema njegovim rečima, ova "ubilačka grupa" ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mlela njihove ostatke da bi ih dalje uništila i razbacala.

Podsetimo, u vikendici klana Velje Nevolje u Ritopeku pronađena je mašina za mlevenje mesa, sakrivena u tajnoj sobi, a ona je poslata na veštačenje bioloških tragova kako bi se utvrdilo da li je korišćena nakon likvidacija žrtava.

Stručna javnost saglasna je da se ovakav način "uklanjanja tragova" retko sreće u kriminalu, ali da je na našem podneblju već viđen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.