Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 15:03

"OBEZBEĐENE VAKCINE ZA SVE MIONIČANE" Ministarka Marija Obradović u poseti domu zdravlja Mionica (FOTO)

Ministarka državne i lokalne samouprave Marija Obradović posetila je Opštinu Mionica

- Mionica je zahvaljujući podršci predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Srbije obezbedila dovoljan broj vakcina za sve Mioničane - rekao je predsendik Opštine Mionica Boban janković.

Kako je istakao, od prvog dana pandemije glavni prioriteti najvišeg državnog rukovodstva Srbije bili su usmereni na zaštitu građana od virusa Kovid-19.

- Država Srbija usmerila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je veliku pažnju i na podršku lokalnim samoupravama da se osnaže naši kapaciteti kako bi se zaustavilo širenje pandemije. Mi građani Mionice, zahvalni smo im na tome. Takođe, našoj opštini ogromnu podršku u borbi protiv Kovida pružaju Ministarstvo zdravlja i Ministarstvo lokalne samouprave, s kojima imamo odličnu komunikaciju i saradnju - istakao je Janković.

MINISTARKA DRŽAVNE UPRAVE I LOKALNE SAMOUPRAVE MARIJA OBRADOVIĆ U POSETI DOMU ZDRAVLJA MIONICA Mionica je zahvaljujući...

Posted by Boban Janković on Петак, 23. април 2021.

On je posebnu ukazao na to da je vakcinacija jedini način da pobedimo pandemiju.

- Imunizacija je način na koji možemo pomoći našim lekarima. To je hrabrost koja se od nas očekuje. Ukoliko svi prihvatimo svoju odgovornost i učinimo taj minimalni napor i vakcinišemo se, Kovid 19 će izgubiti snagu, a mi ćemo moći da se vratimo u normalne tokove života. Da se bez bojazni i straha, posvetimo porodici, prijateljima, poslovnim aktivnostima, a bake i deke moći će bez straha da se igraju sa svojim unucima - rekao je Janković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.