OBEŠEN MONSTRUM koji je silovao i ubio devojčicu (6) u Pakistanu: Zadavio je i ostavio na gomili smeća! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2018, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBEŠEN MONSTRUM koji je silovao i ubio devojčicu (6) u Pakistanu: Zadavio je i ostavio na gomili smeća! (FOTO)

U Pakistanu je izvršena smrtna presuda nad muškarcem koji je osuđen za silovanje i ubistvo šestogodišnje devojčice, čija je smrt šokirala zemlju i izazvala žestoke proteste ranije ove godine

Zajnab Fatima Amin oteta je na ulici u Kasuru, u istočnom Pakistanu, a njeni ostaci nađeni su na gomili otpada pet dana kasnije.

Na njenom telu otkriven je DNK Imran Alija (24), a nakon što je priznao ubistvo Zajnab i još četiri sedmogodišnje devojčice, osuđen je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na četiri smrtne kazne.

#Pakistan: Imran Ali, who was convicted in rape & murder case of 7-year-old girl in Kasur in #Punjab province, will be hanged on October 17. pic.twitter.com/hyGQL9wmKO

— APN NEWS (@apnnewsindia) October 13, 2018

- Obešen je jutros, u prisustvu predstavnika zatvora i oca žrtve - rekao je zvaničnik centralnog zatvora u Lahoreu, gde je izvršeno pogubljenje.

- Telo je predato njegovoj porodici koja će ga sahraniti - dodao je.

Devojčicin otac Muhamed Amin Ansari zahvalio je sudijama, vladi i policiji na brzom zadovoljenju pravde.

On je tražio da Imran bude obešen na javnom mestu u svrhu odvraćanja mogućih počinilaca od sličnih zločina, ali je sud odbacio taj zahtev.

- Moja ćerka se neće vratiti, ali zadovoljan sam što je pravda zadovoljena - rekao je on.

Ali je oteo Zajnab tok je išla na nastavu Kurana u januaru ove godine, a nadzorna kamera je snimila kako je drži za ruku i odvodi niz ulicu.

#JusticeforZainab: Zainab Ansari's rape and death, along with that of 8 other children, has caused outrage in Kasur, Pakistan.

Two people were killed during protests against police inaction. pic.twitter.com/qO8Yuqu1Rb

— DW News (@dwnews) January 12, 2018

Pet dana kasnije nađena je silovana i zadavljena na gomili smeća oko kilometar i po od svoje kuće.

Smrt devojčice izazvala je gnev širom Pakistana, a u Kasuru su hiljade ljudi upadale u policijske stanice i palile kuće političara. Istovremeno, Pakistanci širom zemlje na društvenim mrežama tražili su od nadležnih da preduzmu mere.

U regionu Kasur u poslednje dve godine zabeleženo najmanje 12 slučajeva silovanja i ubistva, a Ali je priznao da stoji iza osam.

Region Kasur je i pre poslednje serije zločina bio ozloglašen zbog seksualnog zlostavljanja, nakon što je policija 2015. otkrila veliku pedofilsku mrežu.

Pratite nas na našem instagramu Srbijadanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.