OBELEŽEN BADNJI DAN U SNS! Vučić: Dobra ekonomska, a politički teška godina! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2019, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBELEŽEN BADNJI DAN U SNS! Vučić: Dobra ekonomska, a politički teška godina! (FOTO)

U sedištu Srpske napredne stranke (SNS) danas je obeležen Badnji dan, a tom događaju je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić koji je članovima i funkcionerima stranke zahvalio na borbi koju vode za bolji život građana.

- Ja verujem u dobru godinu, ekonomski svakako dobru, a politički će biti teška, pre svega zbog situacije na KIM. Može da se desi da na nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izborima izgubimo, a možda to i ne bude slučaj, videćemo - rekao je Vučić.

Vučić sa kolegama uneo Badnjak u zgradu Predsedništva: Čestitam svim pravoslavcima Badnji dan! Mir je najvažniji!

Kako je rekao, izbori su uvek laki za one koji ih gube, a teški za one koji moraju da pobeđuju i da donose ozbiljne i odgovorne odluke.

- Ja ne volim ta laka rešenja. Naše je da uradimo najbolje što možemo za našu zemlju, da se Srbija razvija ubrzano, da pokušamo da budemo u prvih pet ili šest zemalja Evrope po stopi rasta, da dalje spuštamo nivo javnog duga, da smanjujemo sirmaštvo, da povećavamo plate i penzije da radimo naporno, a ja vas molim da se borite više i snažnije - poručio je predsednik stranke.

On je zahvalio svima na trudu i radu uz poruku da će danas i sutra obići više opštinskih i gradskih odbora SNS širom zemlje kako bi, kaže, razgovarao sa ljudima i čestitao im praznike.

- Spremite se u svakom slučaju za tešku borbu, a za nas je svaka pobednička borba uvek bila teška. Ja ovim drugima prepuštam da im bude lako, njima je sa nama uvek bilo lako i jednostavno, ali na kraju je rezultat bio druagčiji -  rekao je Vučić.

Funkcioner SNS Marko Ðurić je prethodno uneo badnjak u prostorije SNS i obratio se okupljenim gostima rekavši da predstoji godina u kojoj će se boriti na način kao što je to do sada činio Vučić.

Među gostima su bili ministri u Vladi Srbije, narodni poslanici, gradski funkcioneri, ali i brojne ličnosti iz javnog života.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS OBELEŽILA BADNJI DAN Vučić: Godina će politički biti teška, može da se desi da na nekim izborima izgubimo

Izvor: Blic, 06.Jan.2019

U sedištu Srpske napredne stranke (SNS) danas je obeležen Badnji dan, a tom događaju je prisustvovao i lider ove stranke Aleksandar Vučić, koji je članovima i funkcionerima zahvalio na borbi koju vode za bolji život građana.

Nastavak na Blic...

Vučić u SNS: Spremite se za tešku borbu (FOTO,VIDEO)

Izvor: Mondo, 06.Jan.2019

U sedištu Srpske napredne stranke (SNS) danas je obeležen Badnji dan, a tom događaju je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić...On je članovima i funkcionerima stranke zahvalio na borbi koju vode za bolji život građana...“Ja verujem u dobru godinu, ekonomski svakako dobru, a politički...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.