OBDUKCIJA POKAZALA: Nakon TRAGEDIJE u Ruzveltovoj ubica pucao prvo u plinsku bocu, pa sebi u čelo

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2018, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBDUKCIJA POKAZALA: Nakon TRAGEDIJE u Ruzveltovoj ubica pucao prvo u plinsku bocu, pa sebi u čelo

Metak mu je pronađen u glavi

Obdukcija Nebojše Stojiljkovića (31), programera koji je u ponedeljak napravio krvavi pir u bivšoj firmi u Ruzveltovoj ulici nakon čega je pokušao da izvrši samoubistvo i podlegao ranama dan kasnije, završena je i ona je pokazala da je on pucao sebi u glavu, i to je, u stvari, bilo kobno po njegov život.

Pročitajte i :

Stojiljković je, da podsetimo, u ponedeljak oko 11 sati uleteo u svoju bivšu firmu i zapucao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kolege. Usmrtio je jednog - Bojana Kanjevca, teško je ranio Marka Filipovića, dok je treći kolega Igor Radenković povređen kada je skočio sa prvog sprata kako bi se spasao.

Nebojša je, koji se na ovaj korak odlučio zbog otkaza, nakon toga je otišao u svoj iznajmljeni stan na Zvezdari u Ulici vojvode Savatija, i pokušao da se ubije. U stanu je odjeknula ekplozija, pa se spekulisalo da je aktivirao ručnu bombu, međutim, sve vodi ka tome da je ili pucao u sebe pa u plinsku bocu, ili obratno.

U Institutu za sudsku medicinu, obdukcija je pokazala da je on pucao sebi u čelo i da mu je metak tom prilikom prosvirao i mozak.

- Pucao je sebi u čelo. . Imao je takvu prostrelnu ranu na mozgu, da mu nije bilo spasa uprkos naporima lekara da održe u životu, i koji su mu izveli i intervenciju - navodi naš izvor upoznat sa obdukcionim nalazom.

Pored toga, naš sagovornik navodi da je Stojiljkoviću gotovo celo telo bilo u opekotinama.

- Velika površina tela mu je zahvaćena opekotinama drugog i trećeg stepena - kaže naš sagovornik.

Stojiljković je podlegao povredama u utorak u Urgentnom centru tačno u 10 sati.

Sve vesti masakra u Ruzveltovoj možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.