OBAVILA POSAO I LEGLA KAO DA NIŠTA NIJE BILO! Čak se i policajcima okrenuo želudac zbog STRAVIČNOG PRIZORA koji su zatekli u kuhinji...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 15:21

"OBAVILA POSAO I LEGLA KAO DA NIŠTA NIJE BILO!" Čak se i policajcima okrenuo želudac zbog STRAVIČNOG PRIZORA koji su zatekli u kuhinji...

Tragovi krvi pronađeni su na kuhinjskim elementima i zidovima prostorije kao i na paru noževa i satari u sudoperi.

Žena sa Floride optužena je da je izbola svog muža 140 puta na smrt uz pomoć noža i satare.

Rikardo Grin (41) ispričao je policiji Palm Springsa da je pronašao svog očuha Melvina Velera (62) izbodenog na smrt u njegovoj kući uveče 11. februara.

Kad je policija stigla, kako prenosi "Njuzvik", zatekli su Velera na podu u lokvi krvi koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prekrila više od pola kuhinje.

Kad su pronašli Velerovu ženu Džoan Berk (61), ona je ležala na krevetu u spavaćoj sobi i bila je budna, ali nije reagovala.

Prevezena je u bolnicu u obližnji grad Atlantis, gde je određeno da se proceni njeno stanje.

Kasnije je otkriveno da je Džoan imala posekotine na dlanovima obe ruke, za koje su istražitelji rekli da su uobičajeni za napadače tokom ubadanja, usled gubljenja stiska na dršci noža.

Takođe su zaključili da Veler nije bio umešan u nasilnu borbu i da je pretrpeo više od 140 uboda širom tela. Otkriveno je da je Velerova lobanja bila slomljena nakon što je satarom udaren u potiljak, preneo je WPTV.

U kuhinji je pronađena zavezana plastična kesa u kojoj su bili mobilni telefon i krvava spavaćica. Policija veruje da je telefon pripadao Veleru.

"Njuzvik" navodi da je na Floridi bilo 1.334 ubistava u 2019, poslednjoj godini za koje su dostupni podaci, što je blago povećanje u odnosu na godinu pre kad je ubijeno 1.315 osoba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"OBAVILA POSAO I LEGLA KAO DA NIŠTA NIJE BILO!" Čak se i policajcima okrenuo želudac zbog STRAVIČNOG PRIZORA koji su zatekli u kuhinji...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2023, 08:03

Tragovi krvi pronađeni su na kuhinjskim elementima i zidovima prostorije kao i na paru noževa i satari u sudoperi...Žena sa Floride optužena je da je izbola svog muža 140 puta na smrt uz pomoć noža i satare...Rikardo Grin (41) ispričao je policiji Palm Springsa da je pronašao svog očuha Melvina...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.