Izvor: Blic, 22.Jan.2018, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"O TOME NISMO STIGLI DA PRIČAMO" Tužna ispovest sina našeg proslavljenog glumca na DESETOGODIŠNJICU njegove smrti

Poznati glumac Milenko Zablaćanski preminuo je na današnji dan pre tačno deset godina. On je stradao od posledica saobraćajne nesreće koju je imao u blizini Čajetine.

Iza njega je ostala porodica koja čuva uspomenu, kao i desetine uloga koje je maestralno tumačio. Njegov sin Ivan je krenuo upravo istim putem i ređa uspehe u Pozorištu na Terazijama.

- Roditelji me nisu sprečavali da upišem glumu. Otac nije znao u kojoj meri ja to želim, ali me je savetovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da probam- rekao je Ivan za magazin "Glorija".

O ocu mnogo toga sluša i od kolega.

- Mnogo toga znam o njemu, a dosta sam saznao i od ljudi iz posla. Malo-malo pa dođe neko da mi ispriča o njemu. Da je živ, verujem da bismo dosta razgovarali o glumi, jer je to nešto o čemu nismo stigli da pričamo. Zvao bih ga i da ide sa mnom na skijanje. Zahvaljujući njemu danas se aktivno bavim tim. Prvi put sam na njegov nagovor i stao na skije sa 14 godina- dodaje Ivan.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TATA I JA O TOME NISMO STIGLI DA PRIČAMO: Tužna ispovest sina našeg proslavljenog glumca na desetogodišnjicu njegove smrti!

Izvor: Kurir, 22.Jan.2018

Glumac Milenko Zablaćanski preminuo je pre tačno 10 godina, na današnji dan. Nastradao je u saobraćajnoj nesreći u Čajetini, a reči njegovog sina nateraće vas da se zamislite.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.