Novovaroški kamiondžija oštetio državu za višemilionski iznos

Izvor: SandzakPress.net, 01.Okt.2020, 15:25

Novovaroški kamiondžija oštetio državu za višemilionski iznos

Nova Varoš – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju, u saradnji sa Poreskom policijom u Užicu, podneli su krivičnu prijavu protiv četrdesetpetogodišnjeg muškarca iz Nove Varoši, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela poreska utaja i neosnovano iskazivanje iznosa za povraćaj poreza i poreski kredit. Sumnja se da je on kao odgovorno lice firme koja se bavi transportom, tokom 2017. godine, pribavljao fiktivne račune za gorivo na osnovu kojih je uvećavao >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << troškove firme kako bi smanjio plaćanje poreza, kao i da je po osnovu ovih računa ostvario pravo na neosnovani povraćaj poreza. Takođe se sumnjiči da je podizao novac sa računa firme koji je koristio za lične svrhe. On je, kako se sumnja, na ovaj način oštetio budžet Republike Srbije za više od 3.000.000 dinara. PP Media The post Novovaroški kamiondžija oštetio državu za višemilionski iznos appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

HAPŠENJE U NOVOJ VAROŠI: Osumnjičeni oštetio budžet za više od tri miliona dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju, u saradnji sa Poreskom policijom u Užicu, podneli su krivičnu prijavu protiv četrdesetpetogodišnjeg muškarca iz Nove Varoši, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela poreska utaja i neosnovano iskazivanje iznosa za povraćaj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.