Novosti: Stefanović na čelu radne grupe Vlade Srbije zadužene za izborne uslove

Izvor: Beta, 04.Sep.2019, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosti: Stefanović na čelu radne grupe Vlade Srbije zadužene za izborne uslove

Vlada Srbije je na poslednjoj sednici usvojila odluku o obrazovanju radne grupe za saradnju sa OEBS, čiji je zadatak da prati primenu preporuka te organizacije za unapredjenje izbornog procesa, prenele su "Večernje novosti" u izdanju od srede. Po navodima lista, za predsednika radne grupe imenovan je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović dok je njegov zamenik nekadašnji predsednik Republičke izborne komisije Dejan Djurdjević. Dodaje se da će radna grupa saradjivati sa svim nadležnim organima i medjunarodnim institucijama koje učestvuju u unapredjenju izbornog procesa kao i da će svakih šest meseci podnositi izveštaj nadležnom skupštinskom odboru i izvršnoj vlasti.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Stefanović potvrdio da je predsednik radne grupe za unapredjenje izbornog procesa

Izvor: Beta, 04.Sep.2019

 Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je danas tokom posete Nišu da je imenovan za predsednika radne grupe za saradnju sa OEBS-om u cilju unapredjenja izbornog procesa.Stefanović je kazao da kao predsednik te radne grupe ne razmišlja o uslovima opozicije već o tome šta je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.