Novosti: Srbin uhapšen u Prizrenu zbog ocila na jakni?

Izvor: B92, 16.Jan.2017, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosti: Srbin uhapšen u Prizrenu zbog ocila na jakni?

Beograd -- Srbin Branimir Gligorijević iz povratničkog sela Novaka uhapšen je zbog jakne sa oznaka Srbije, navode Srbi iz Prizrena, a prenose “Večernje novosti”.

Kako navode, Branimir Gligorijević (32) iz Novaka, povratničkog sela udaljenog desetak kilometara od Prizrena, uhapšen je oko podneva u Prizrenu.

Prema nezvaničnim saznanjima “Novosti” Branimir je uhapšen po izlasku iz automobila u centru grada, gde je krenuo da kupi namirnice za decu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
“Kosovska policija je uhapsila Gligorijevića kada je izlazio iz kola, kao da su ga očekivali”, kažu malobrojni Srbi iz Prizrena.

Osim toga, oni navode da jedini povod hapšenja može biti njegova jakna sa oznakama Srbije, odnosno četiri ocila.

Gligorijević sa suprugom i dvoje male dece živi u selu Novake, gde se trenutno nalazi dvadesetak Srba koji su uplašeni ovih hapšenjem.

Uhapšeni Gligorijević biće zadržan u pritvoru, a očekuje se da ga sasluša istražni sudija, navode “Novosti”.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prizren: Srbin uhapšen zbog natpisa na jakni!?

Izvor: Večernje novosti, 16.Jan.2017

Malobrojni Srbi iz Prizrena svedoče da je uhapšen Branimir Gligorijević iz povratničkog sela Novaka, a jedini povod za privođenje vide u njegovoj jakni sa oznakama Srbije Prizren - Branimir Gligorijević (32) iz Novaka, povratničkog sela udaljenog desetak kilometara od Prizrena,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.