Novogodišnje rezolucije: Jednostavni saveti kako da živite duže i bolje

Izvor: Danas, 02.Jan.2019, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnje rezolucije: Jednostavni saveti kako da živite duže i bolje

Getty ImagesMeditirajte, to vam može poboljšati i psihičko i fizičko zdravlje Svi planiramo da u novoj godini promenimo sve što nam je smetalo ranije. Ipak, ako je 2019. godina ta, kada uopšte razmišljate da uradite nešto dobro za sebe i budete zdraviji, ovi saveti bi mogli da vam pomognu. Radite jogu, trčite, dižite tegove, izbacite […] Članak Novogodišnje rezolucije: Jednostavni saveti kako da živite duže i bolje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Šta nazivi Wi-Fi mreža govore o srpskim domaćinima?

Izvor: Danas, 02.Jan.2019

Retki su pojedinci koji danas mogu da se odupru nametnutoj potrebi za praćenjem trendova u različitim sferama života. Tako će i godina na izmaku, između ostalog, ostati upamćena po kreiranju smešnih i čudnih naziva Wi-Fi mreža, a iluzija je očekivati da će ta pojava nestati u 2019. godini...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.