Novine: Srbija bi mogla da bude sledeća članica Unije; Mali cenzus mnogo lista

Izvor: B92, 16.Jan.2020, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novine: "Srbija bi mogla da bude sledeća članica Unije"; "Mali cenzus mnogo lista"

Dnevna štampa se u izdanju za petak ponajviše bavi zagađenjem, ali i obeležavanju druge godine od ubistva Olivera Ivanovića.

Politika piše o novom premijeru Rusije Mihailu Mišustinu i o smanjivanju izbornog cenzusa i uticaja te odluke na prirodni prag za manjine

"Večernje novosti" bave se formiranjem radnog tela vlade RS za borbu protiv zagađenja vazduha, kao i tekstom "Dugove vraćamo 2041" o navodnom zaduživanju u vreme SFR Jugoslavije.

"Danas" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodi da su prošle dve godine od ubistva Olivera Ivanovića i da su sprovedene dve istrage, ali da i dalje nema odgovora na pitanje ko je ubio Olivera Ivanovića.

"Blic" se bavi izjavom Elmara Broka, nekadašnjeg člana nemačke partije CDU, koji smatra da Srbija može da bude sledeća članica EU.

"Alo" piše o komemoraciji povodom smrti Nede Arnerić, a ima i tekst pod nazivom "Mali cenzus, mnogo lista"

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.