Novine: Ko udari na džamije imaće posla sa državom;U februaru, ćao korono

Izvor: B92, 13.Jan.2022, 00:41

Novine: "Ko udari na džamije imaće posla sa državom";"U februaru, ćao korono"

Dnevne novine u Srbiji za četvrtak, 13. januar 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme.

"Politika" u svom novom broju izveštava o poseti predsednika Aleksandra Vučića Priboju: "Ko udari na džamije imaće posla sa državom", ali i donosi priču o zatvoru Gvatanamo na Kubi: "Dve decenije golgote zatvorenika u Gvatanamu".

"Blic" u sutrašnjem broju takođe donosi priču o poseti presednika Vučića Priboju: "Niko ne sme >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da poziva da se puca na džamije", ali i o širenju omikron soja koronavirusa: "Mnogo više zaraženih, mnogo manje u bolnici".

"Večernje novosti" donose priču o predgovoru Rusije i Zapada: "NATO odbio Ruse", ali i pandemiji u Srbiji: "Polovina neće izbeći zarazu".

"Kurir" u svom novom broju donosi priču o poseti presednika Vučića Priboju: "Vučićeva poruka", ali i priču o novom potezu Šolaka: "Pranje biografije"

"Alo" donosi prilog o nestanku Splićanina u Beogradu: "Kobnih 9 minuta" kao i najavi stručnjaka da je sa koronom uskoro gotov: "U februaru, ćao korono".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.