Novine: Biće mnogo novih imena u Vladi; Za deceniju 40.000 đaka manje u srednjim školama

Izvor: B92, 05.Okt.2020, 22:16

Novine: "Biće mnogo novih imena u Vladi"; "Za deceniju 40.000 đaka manje u srednjim školama"

Beograd -- Dnevni listovi na naslovnim stranama izanja za utorak, 6. oktobar najviše pažnje posvećuju mandataru za sastav Vlade Srbije - Ani Brnabić.

"Alo" piše da je "Aleksandar Vučić dobio jednoglasnu podršku SNS za novog mandatara: Ana premijer i u budućoj Vladi".

"Blic" piše o novoj Vladi Srbije u tekstu "Ana Brnabić premijerka, biće mnogo novih imena u Vladi", donosi tekst o godišnjici smrti gardista u Topčideru pod naslovom "Ko je ubio gardiste u Topčideru", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok Vuk Drašković priča svoju priču o 5. oktobru: "Moja istina o petom oktobru".

"Kurir" piše da je "Predsednik odredio šefa Vlade: Ana opet premijer", kao i da se "Korona više ne leči hlorikinom".

"Novosti" o mandataru za sastav Vlade pišu pod naslovom "Ani mandat, uvode se dva nova resora". Pišu i da je "EU uvela verbalni delikt za Vučića", kao i o podršci pristalicama iz Srbije Donaldu Trampu u tekstu "Srbi hrabre Trampa ispred vojne bolnice".

"Politika" donosi tekst o mandataru pod naslovom "Vlada kontinuiteta, stabilnosti i napretka", a piše i: "Ima li nade za povratak publike na stadion", kao i o "Trampova kampanja iz bolničkog kreveta".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naslovne strane za utorak, 6. oktobar 2020. godine

Izvor: Beta, 06.Okt.2020, 08:31

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama za  6. oktobar 2020. godine najviše pažnje posvetili su novom mandatu Ane Brnabić za sastav srpske vlade.BLIC- Centralna tema nova Vlada Srbije, list navodi da se očekuju iznenadjenja "Ana Brnabić premijerka, biće mnogo novih imena u Vladi". O godišnjici...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.