Novine: Albanci priznali: Kosovo je Srbija, Šariću propao plan opstrukcije suđenja

Izvor: B92, 18.Sep.2019, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novine: "Albanci priznali: Kosovo je Srbija", "Šariću propao plan opstrukcije suđenja"

U izdanju za četvrtak dnevne novine bave se susretom Ane Brnabić i Angele Merkel, kineskim i srpskim policajcima, kao i situacijom u BiH zbog deklaracije SDA.

"Politika" se bavi političkom krizom koju je isprovocirala nacionalistička deklaracija SDA u tekstu "Milorad Dodik: Aktiviraćemo pravo naroda na samoopredeljenje", dok "Novosti" kažu da "Mekalister miri vlast i opoziciju".

"Blic" javlja da je "Šariću propao plan opstrukcije suđenja" i navodi da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sud doledio advokata po službenoj dužnosti, a 24sata da "Kineski i srpski policajci patroliraju gradom".

Kurir govori o zaključku sastanka Ane Brnabić i Angele Merkel i kaže: "Došlo je vreme zainvesticije Nemačke u Srbiju", dok Alo kaže "Albanci priznali: Kosovo je Srbija".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovne strane za četvrtak, 19. septembar 2019. godine

Izvor: Beta, 19.Sep.2019, 09:16

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 19. septembar, pišu o slučaju kompanije za matične ćelije u Švajcarskoj "Krio Sejv", dvodnevnoj poseti premijerke Srbije Ane Brnabić Nemačkoj i sastanku sa kancelarkom te zemlje Angelom Merkel, o prihvatanju posredovanja evropskih parlamentaraca...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.