Novi zamenik komandanta Kfora stupio na dužnost

Izvor: RTS, 05.Okt.2019, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi zamenik komandanta Kfora stupio na dužnost

Zamenik komandanta Kfora, austrijski brigadni general Rajnhard Rikenštul, nakon jednogodišnjeg mandata, predao je odgovornost švajcarskom brigadnom generalu Loranu Mišou koji stupa na dužnost, saopšteno je iz Kfora.
General Rikenštul je tokom oproštajnog govora izrazio zahvalnost i zadovoljstvo "zbog svih dostignuća postignutih intenzivnim radom tokom ove godine", navodi se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Iz Kfora se navodi da je Rikenštul potvrdio blisku saradnju sa komandantom i svim ostalim pripadnicima Kfora tokom prošle godine.
"Stojimo ovde, rame uz rame kao saborci kako bismo postigli međusobno pomirenje i utrli put ka pozitivnoj perspektivi budućnosti", izjavio je Rikenštul.
Komandant Kfora general Lorenco Dadario opisao je odlazećeg zamenika komandanta kao "gracioznog vođu, sjajnog savetnika i druga, čoveka od kvaliteta, duhovne posvećenosti i odlučnosti" koji je podržan sjajnim timom postigao sjajne rezultate u Kforu, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promene na čelu KFOR-a

Izvor: JUGpress.com, 05.Okt.2019

PRIŠTINA..Nakon jednogodišnjeg mandata, zamenik komandanta KFOR-a, austrijski brigadni general Reinhard Ruckenstuhl danas je predao odgovornost švajcarskom brigadnom generalu Laurentu Michaudu koji stupa na dužnost...General Reinhard Ruckenstuhl tokom oproštajnog govora izrazio je zahvalnost i zadovoljstvo...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.