Novi svetski rekord – slupao auto nekoliko sekundi nakon kupovine VIDEO

Izvor: B92, 25.Jun.2020, 11:40

Novi svetski rekord – slupao auto nekoliko sekundi nakon kupovine VIDEO

Teško je ne saosećati sa vlasnikom ovog automobila - radostan događaj preuzimanja novog vozila u trenu se pretvorio u noćnu moru.

Kupovina novog automobila za većinu ljudi je uzbudljiv i radostan doživljaj, koji se ne dešava svakog dana, pa neki žele i da ga ovekoveče kamerom.

Nažalost, ovaj novopečeni vlasnik modela Kia Carnival pamtiće taj dan po nesrećnom incidentu koji mu se dogodio neposredno nakon preuzimanja vozila iz prodajnog salona.

Čim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je izvezao svoj auto iz salona, vozač je, umesto da skrene, iz nepoznatog razloga nastavio pravo i zakucao se u zid ispred njega:

Da udes, iako se dogodio pri maloj brzini, nije bio nimalo bezazlen, pokazuje i obim štete na prednjem delu automobila, kao i aktivirani vazdušni jastuci.

Jedina pozitivna stvar je što u nezgodi niko nije povređen, a nadamo se da je vlasnik imao kasko osiguranje.

Pročitajte još:

Kupio novi BMW i odmah ga slupao VIDEO

Posvađao se sa šefom pa mu slupao Ferrari FOTO

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.