Novi serijal Igre prestola dobio Naomi Vats kao glavnu zvezdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2018, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi serijal "Igre prestola" dobio Naomi Vats kao glavnu zvezdu

Serijal će nas odvesti hiljadama godina u prošlost, tačnije u Doba Heroja, kada je prvobitna civilizacija Vesterosa bauljala kroz mračan period poznat kao Duga Noć.

Vats će, kako zvanično saopštenje kaže, tumačiti "harizmatičnu miljenicu društva koja (naravno) krije mračnu tajnu".

Iako nije otkriveno ni ime njenog lika, jasno je da će i prethodnica, kao i izvorna serija, biti bazirana na glumačkom "ansamblu", što je potvrdio i direktor HBO-a Kejsi Blojs >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za Deadline.

"Imaćemo veoma jake ženske likove ali ovde je opet u pitanju ansambl, imamo muškarce i žene. Džejn je odličan scenarista, i ne želimo da je ograničimo na pisanje samo ženskih glavnih likova", izgovara potpuno normalnu stvar Blojs.

Vats smo na televiziji poslednji put videli u Netfliksovom dramskom serijalu Gypsy, koji nije poživeo. Na velikom platnu, glumica je bila glavna zvezda filma Ophelia, zajedno sa Dejzi Ridli, a gledaćemo je i u filmovima Once Upon a Time in Staten Island, The Wolf Hour, Boss Level i Luce.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.