Novi program za početnike u biznisu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2019, 06:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi program za početnike u biznisu

Novoosnovanim preduzetnicima, poljoprivrednim gazdinstvima, mikro i malim privrednim društvima starosti do dve godine, kao i svima koji su zainteresovani za započinjanje sopstvenog biznisa i razvoj poslovanja od danas je na raspolaganju novi nacionalni "Program promocije preduzetništva i samozapošljavanja", koji predviđa ukupno raspoloživa sredstva za realizaciju od 300 miliona dinara.

Program ima za cilj sveobuhvatnu podršku i predstavlja snažan razvojni podsticaj privredi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije, rečeno je na predstavljanju u Privrednoj komori Srbije.

Država je i do sada, u proteklih par godina, uspešno podržavala početnike u biznisu, što najbolje potvrđuje iznos opredeljenih kredita i bespovratnih sredstava.

Sada se po prvi put u kreditiranju početnika u biznisu uključuju i komercijalne banke čime se značajno proširuje dostupnost podrške. Ovaj program nudi rešenje za poslovne ljude sa dobrom poslovnom idejom koji nisu mogli da ispune uslove za finansiranje projekata.

Detaljne informacije o Programu dostupne su na sajtu Ministarstva privrede, ili putem mejla: startup@pks.rs.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.