Novi momenti nakon otkrića POLA TONE kokaina na crnogorskom državnom brodu Budva: Evo šta se desilo sa posadom

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 21:06

Novi momenti nakon otkrića POLA TONE kokaina na crnogorskom državnom brodu "Budva": Evo šta se desilo sa posadom

Presečena ruta krijumčarenja narkotika iz Južne Amerike

Kompletna posada teretnog broda "Budva" na kom je prošle sedmice pronađeno pola tone kokaina danas popodne je zamenjena novom i brod je u 17.45 časova zaplovio prema Nigeriji. Zamena posade izvršena je u Lisabonu gde je stigao brod ploveći iz luke Hamburg ka Lagosu.

Kompanija "Barska plovidba" u saradnji sa avio prevoznikom "Montenegro Airlines" novu posadu dovela je vanrednim letom iz Podgorice u Lisabon, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a u Crnu Goru će se noćas vratiti zamenjena posada i crnogorski državljani koji su zbog pandemije ostali u Portugalu.

Podsetimo, prošle subote, crnogorska policija, u saradnji sa partnerskim službama Velike Britanije, Portugalije, Španije, Holandije, Nemačke i američke Agencije DEA, realizovala je akciju koja je rezultirala presecanjem rute krijumčarenja kokaina iz Južne Amerike ka Evropi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.