Novi dokazi o povezanosti šefa kolumbijske vojske s ubistvima civila

Izvor: Danas, 25.Maj.2019, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dokazi o povezanosti šefa kolumbijske vojske s ubistvima civila

U slučaju navodnog zataškavanja ubistava civila u Kolumbiji pre više od 10 godina, sa kojim se dovodi u vezu šef vojske te zemlje Nikasio Martines Espinel, pojavili su se novi dokazi. Članak Novi dokazi o povezanosti šefa kolumbijske vojske s ubistvima civila se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi dokazi o povezanosti šefa kolumbijske vojske s ubistvima civila

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2019

U slučaju navodnog zataškavanja ubistava civila u Kolumbiji pre više od 10 godina, sa kojim se dovodi u vezu šef vojske te zemlje Nikasio Martines Espinel, pojavili su se novi dokazi...Dokumenti koje je Asošiejted presu dostavila osoba upoznata sa tekućom istragom vansudskih ubistava pojavili su...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Golgota s vodom u Zrenjaninu

Izvor: Danas, 26.Maj.2019, 14:45

Gorući i osnovni problem Zrenjanina, ispravna voda, tišti građane predugačak broj godina. Članak Golgota s vodom u Zrenjaninu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.