Novi dan o uticaju blogova i blogera

Izvor: N1 televizija, 16.Jun.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dan o uticaju blogova i blogera

Ko su uticajni blogeri i kolika je moć blogova i blogera? Da li su kompanije shvatile njihov značaj za reklamiranje i širenje sopstvenog biznisa? Da li pisanje blogova može da postane zanimanje i koliko novca može da donese?

To je tema jutra u Novom danu o kojoj razgovaramo sa direktorom Blogomanije, konferencije koja je doživela svoje treće izdanje.

Beoizlog slavi 25 godina postojanja. Videćete šta će ovaj rođendan doneti mladim dizajnerima.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << će izgledati novi Dino park na Kalemegdanu i zašto s ponosom nosi naziv "Jura avantura"? Za novi dan govori Olivera Vučković iz JP Beogradska tvrđava.

U Novom danu štampu prelistavamo sa Dejanom Vukelićem, urednikom dnevnog lista Blic.

Objave sa Tvitera ovog petka za vas komentariše Marko Mitrović @viridisknight.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Da li pisanje bloga može biti zanimanje?

Izvor: N1 televizija, 17.Jun.2016, 12:03

Ko su uticajni blogeri i kolika je moć blogova i blogera? Da li su kompanije shvatile njihov značaj za reklamiranje i širenje sopstvenog biznisa? Da li pisanje blogova može da postane zanimanje i koliko novca može da donese? Razgovarali smo s direktorom Blogomanije Zoranom Torbicom...Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.