Novi Sad: Policija traga za ženama koje su provaljivale u stanove

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2018, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Policija traga za ženama koje su provaljivale u stanove

Novosadska policija poziva građane koji ih prepoznaju ili imaju informacije o njihovom boravku i kretanju da se jave Policijskoj upravi POLICIJSKA uprava u Novom Sadu traga za ženama sa fotografije, zbog postojanja sumnje da su počinile teške krađe.Pročitajte još: Valjevo: Pokušali da iznude 4.000 evra One se terete da su u prethodnom periodu provalile u više stanove na području Novog Sada. Novosadska policija poziva građane koji ih prepoznaju ili imaju informacije o njihovom boravku i kretanju da se jave Policijskoj upravi u Novom Sadu, pozivom na broj telefona: 064/892-41-83 i 021/419-037.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

FOTO: Novosadska policija traga za provalnicama

Izvor: Radio 021, 14.Jun.2018

Novosadska policija traga za ženama sa fotografije zbog sumnje da su odgovorne za više krađa u gradu...One se terete da su u prethodnom periodu počinile više provala u stanove na području Novog Sada...Građani koji ih prepoznaju ili imaju informacije o njihovom boravku i kretanju mogu da se jave...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.