Novi Sad: Poginuo pešak dok je pretrčavao kolovoz

Izvor: Press, 29.Jul.2013, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Poginuo pešak dok je pretrčavao kolovoz

“Audijem”, koji je udario pešaka, upravljao je V. A. (39) iz okoline Novog Sada protiv koga će biti podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, navedeno je u saopštenju.

Portparol novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Sanja Nenadić ranije je izjavila Tanjugu da je u toj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko jedan sat posle ponoći u blizini benzinske pumpe u Ulici Futoški put, život izgubio pešak star 30 godina.

Ona je rekla da su ekipe Hitne pomoći brzo nakon saobraćajne nesreće stigle na lice mesta, ali nažalost mogle su samo da konstatuju smrt.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Pešak nastradao dok je pretrčavao kolovoz

Izvor: CrnaHronika.rs, 29.Jul.2013

Policijska uprava u Novom Sadu saopštila je danas da je za sada neidentifikovani pešak poginuo na licu mesta kada ga je na Futoškom putu, prošle noći, udario automobil dok je pretrčavao kolovoz.. “Audijem”, koji je udario pešaka, upravljao je V. A. (39) iz okoline Novog Sada protiv koga će...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.