Novi Pazar: Ujeo policajca, pa mu slomio šaku

Izvor: B92, 25.Sep.2018, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar: Ujeo policajca, pa mu slomio šaku

Novopazarska policija uhapsila je S. L. (49) iz tog grada zbog sumnje da je sinoć napao policajca i naneo mu teške telesne povrede, objavio je radio Sto plus.

Napad se desio u Ulici Vuka Karadžića, kada je policijska patrola došla na poziv građana koji su prijavili da je S. L. u alkoholisanom stanju automobilom "BMW X5" udario u stub, a potom se parkirao ispred Gimnazije.

Prema nezvaničnim informacijama, S. L. je prilikom legitimisanja vređao, a potom nasrnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na policajce. Tom prilikom jednog je ujeo za desnu podlakticu, a potom mu u patrolnom automobilu slomio desnu šaku, šutirajući ga nogama. Prilikom pretresa kod osumnjičenog je pronađen nož.

Nakon salušanja, nadležni tužilac je S.L. odredio pritvor do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo napad na ovlašćeno lice u vršenju službene dužnosti. Povređenom policajcu je pomoć ukazana u Opštoj bolnici, a dežurni lekar mu je konstatovao teške telesne povrede.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi Pazar: Ujeo policajca, pa mu slomio šaku

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2018

Novopazarska policija uhapsila je S. L. (49) iz tog grada zbog sumnje da je sinoć napao policajca i naneo mu teške telesne povrede, objavio je danas radio Sto plus...Napad se desio u Ulici Vuka Karadžića, kada je policijska patrola došla na poziv građana koji su prijavili da je S. L. u alkoholisanom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.