Novi Pazar: Uhapšen jer je uz pretnju pištoljem radnici kladionice oteo 180.000 dinara,

Izvor: B92, 03.Maj.2019, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar: Uhapšen jer je uz pretnju pištoljem radnici kladionice oteo 180.000 dinara,

Policija je u Novom Pazaru uhapsila E. B. (26) iz tog grada zbog sumnje da je uz pretnju pištoljem od radnice jedne kladionice oduzeo oko 180.000 dinara.

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla deo novca, navodi se u saopštenju MUP-a.

E.B. se tereti da je izvršio krivično delo razbojništvo.

Njemu je po nalogu nadležnog tužioca određeno zadržavanje do 48 časova u kom roku će biti uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu na saslušanje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RAZBOJNIŠTVO U NOVOM PAZARU: Oteo 100.000 dinara od radnika kladionice

Izvor: SandzakPress.net, 03.Maj.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova PU Novi Pazar, lišili su slobode lice B.E. iz tog grada, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo. Naime, u ranim jutarnjim časovima došlo je do razbojništva u kladionici “Monako” u Novom Pazaru, gdje je od radnika...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.