Novi Pazar – U dva dana kolima udario dvije osobe, oba puta bio pijan, drogiran i bez vozačke

Izvor: SandzakPress.net, 22.Apr.2021, 12:42

Novi Pazar – U dva dana kolima udario dvije osobe, oba puta bio pijan, drogiran i bez vozačke

Novopazarska policija uhapsila je M. Š. (40) iz tog grada zbog sumnje da je u naselju Muru, upravljajući automobilom bez vozačke dozvole, udario i povredio desetogodišnju devojčicu. Do udesa je došlo juče oko 15 časova, a devojčica je zadobila lakše povrede. Nakon ukazane pomoći u Opštoj bolnici u Novom Pazaru, njeno zdravstveno stanje je stabilno. Policija je saopštila da je osumnjičeni vozilom upravljao pod dejstvom alkohola i narkotika, a po nalogu nadležnog tužioca određeno mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja. Inače, M.Š. je i u utorak, kako “Novosti” saznaju, pod dejstvom alkohola i narkotika, upravljao vozilom i izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedna osoba lakše povređena. Tada mu je određeno zadržavanje do 12 sati i podneta krivična prijava u redovnom postupku za isto krivično delo. (Novosti) The post Novi Pazar – U dva dana kolima udario dvije osobe, oba puta bio pijan, drogiran i bez vozačke appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi Pazar: Djevojčica teško povrijeđena prilikom pada sa visine od pet metara (Video)

Izvor: SandzakPress.net, 22.Apr.2021

Foto: Ilustracija Jedanaestogodišnja devojčica u naselju Podbijelje pala je sa ploče visine pet metara i zadobile višestruke povrede tela. Kako je za A1 rečeno u Opštoj bolnici u Novom Pazaru, devojčica je transportovana za  beogradski Instit majka i dete. Izvor: A1 The post Novi Pazar: Djevojčica...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.