Nova žrtva koronavirusa u Crnoj Gori, zaraženih još 66

Izvor: B92, 13.Jul.2020, 17:58

Nova žrtva koronavirusa u Crnoj Gori, zaraženih još 66

Podgorica -- U Crnoj Gori je u poslednja 24 sata registrovano novih 66 slučajeva koronavirusa i jedan smrtni slučaj, saopštio je danas Institut za javno zdravlje.

Analizirano je 479 uzorka na novi koronavirus.

Od koronavirusa umro je pacijent lečen u Beranu.

Radi se o muškarcu iz Rožaja, dok su laboratorijske analize kod još tri smrtna slučaja kod kojih se sumnja da je uzrok smrti bila infekcija sa novim koronavirusom u toku, navodi se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ukupan broj potvrđenih smrtnih slučajeva od početka juna je 15, a oporavile su se dve osobe.

"Od početka juna ukupan broj registrovanih slučajeva je 963, sa 15 potvrđenih smrtnih ishoda i trenutno 15 oporavljenih. Broj trenutno aktivnih slučajeva je 933", navodi se usaopštenju.

U Institutu za javno zdravlje navode da je ukupan broj testiranih u laboratorijama Instituta 24.972 ili 396,4 na 100.000 stanovnika.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Crnoj Gori novih 66 zaraženih, jedna osoba preminula

Izvor: Blic, 13.Jul.2020

U Crnoj Gori je u poslednja 24 sata registrovano novih 66 slučajeva korona virusa I jedan smrtni slučaj, saopštio je danas Institut za javno zdravlje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.