Nova zabrana ulaska na KiM, kosovska policija obrazlaže

Izvor: B92, 15.Dec.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova zabrana ulaska na KiM, kosovska policija "obrazlaže"

Rukovodstvo i odbojkašice kluba "Radan" iz Lebana vraćeni su sa administrativnog prelaza Mutivode, saznaje B92.

Kako saznajemo, vraćeni su uz obrazlozenje kosovske policije da nemaju dozvolu i potrebnu dokumentaciju za ulazak na Kosovo.

Odbojkaški klub "Radan" i klub "Vidovdan" iz Gračanice trebalo je da odigraju utakmicu u Gračanici. Iz oba kluba izrazili su žaljenje i negodovanje zbog ovakve odluke kosovske policije.

Sekretar kluba iz Gračanice Vladan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Trifić, preneo je RTS-u, da su odbojkašice iz Lebana krenule na Kosovo preko administrativnog punkta "Mutivoda", i da su im kosovski carinici i policajci rekli da "imaju naređenje da im ne dozvole ulazak".

Podsetimo, nedavno je košarkašima Partizana koji su planirali da učestvuju na protestnom mitingu u Severnoj Mitrovici nije dozvoljen ulazak na Kosovo.

Kosovska policija je tada navela da im je ulazak zabranjen jer nisu imali dozvolu za ulazak na Kosovo koju izdaje MIP Kosova, odnosno Košarkaška federacija Kosova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.