Nova turistička signalizacija na ćirilici u Herceg Novom

Izvor: B92, 16.Avg.2018, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova turistička signalizacija na ćirilici u Herceg Novom

Početkom sedmice u Herceg Novom počela je zamena i postavljanje novih tabli turističke signalizacije, koje će biti ispisane ćirilicom i engleskim jezikom.

To javlja portal "Vijesti".

Projektno rešenje je izradila Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog, a predviđa postavljanje turističke signalizacije na značajnim ulaznim pravcima u grad, kao i na mestima pogodnim za pružanje informacija o turističkim lokacijama, saopšteno je iz lokalne uprave.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Kako navodi direktor Agencije za izgradnju i razvoj grada Boro Lučić, ovaj projekat izvodiće se u dve faze.

U prvoj fazi biće postavljena 441 tabla, od Sutorine do Kružnog toka u Meljinama i na Luštici, a završetak prve faze predviđa se u toku ove sedmice.

U drugoj fazi biće postavljene table od Meljina do Kamenara, i u zaleđu Herceg Novog. U ovoj fazi biće postavljena 281 tabla, a vrednost radova iznosi 24.470 evra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.