Nova stranka: Otvoreni smo za saradnju sa svima

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Sep.2018, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stranka: Otvoreni smo za saradnju sa svima

Rukovodstvo Nove stranke najavilo je da će se boriti za poštene izbore i da je otvorena za saradnju sa svima, saopštila je danas ta stranka.

Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je na tribini na kojoj je predstavljen Akcioni plan te stranke da se pogubna naprednjačka vlast ne može pobediti Vučićevom retorikom.

"Laž je osnovno sredstvo, ideologija, dnevno delovanje političkog pacijenta koji se predstavlja kao predsednik Srbije", rekoa je Živković >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i dodao da su putevi koje gradi vlast nevidljivi kao i "nikad veće plate i penzije".

On je dodao da Akcioni plan "Šta da se radi" Nove stranke ;može da se suprostavi nadirućem kriminalu, korupciji i primitivizmu, da se zalaže da javne nabavke budu javne, a da se na ;nivou svake jedinice lokalne samouprave formiraju komisije za trošenje javnih sredstava.

"U sastavu tih komisija većinu bi trebalo da čine predstavnici opozicije, ko god bio vlast u tom momentu", kazao je Živković.

Vršilac dužnosti predsednika Saveta Nove stranke Aris Movsesijan ocenio je da je neophodna suštinska decentralizacija Srbije, na svim nivoima, uz što hitnije donošenje zakona o finansiranju AP Vojvodine.

On je ocenio da je neohodno reaktivirati proces lustracije svih onih koji su svojim javnim delovanjem, radom u državnim organima, kao i javnim preduzećima i medijima, naneli štetu Srbiji i njenim građanima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Nova stranka: Borba za poštene izbore

Izvor: Danas, 27.Sep.2018, 01:32

Nova stranka boriće se za poštene izbore i u tome je otvorena za saradnju sa svima, poručilo je rukovodstvo stranke na večerašnjoj tribini na kojoj je predstavljen Akcioni plan „Šta da se radi“. Članak Nova stranka: Borba za poštene izbore se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.