Izvor: N1 televizija, 18.Sep.2021, 10:21

Nova sesija međustranačkog dijaloga bez dela opozicije trajala više od pet sati

U Palati Srbija više od pet sati trajala je nova sesija međustranačkog dijaloga vlasti i opozicije uz posredovanje evroparlamentaraca, ali u njoj ne učestvuje deo opozicionih stranaka, koje su u petak napustile dijalog. Stranka slobode i pravde, Pokret za preokret, Pokret slobodnih građana i Demokratska stranka odlučili su da neće učestvovati u nastavku razgovora, a kako su preneli novinarima - vlast je odbila sve predloge koji se tiču izbora i zastupljenosti opozicije u medijima. Dragan Đilas rekao je da je dokument koji su ponudili evroparlamentarci ocenjen kao neprihvatljiv, jer ne nudi konkretna rešanja ni mehanizme.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evroparlamentarci predložili 16 mera za unapređenje izbornog procesa

Izvor: Danas, 18.Sep.2021

Evroparlamentarci koji posreduju u dijalogu vlasti i opozicije o uslovima za izbore u proleće 2021. godine, u završnom dokumentu predlažu šesnaest mera, preneo je danas RTS.

Nastavak na Danas...

Dijalog: Predloženo formiranje nadzornog tela za rad medija i dopuna članstva RIK-a

Izvor: Beta, 18.Sep.2021

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da je na današnjoj sesiji medjustranačkog dijaloga o izbornim uslovima, uz posredovanje Evropskog parlamenta, predloženo formiranje privremenog nadzornog tela koje će pratiti rad medija i da u sastav Republičke izborne komisije (RIK) privremeno...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.