Nova pretnja:Tatjana, nisi poslušala, sledi drugi deo...

Izvor: B92, 13.Maj.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pretnja:"Tatjana, nisi poslušala, sledi drugi deo..."

Profesionalna upravnica zgrada Tatjana Strugar iz Beograda dobila je, na adresu firme u kojoj je zaposlena, još jednu anonimnu preteću poruku.

Drugo preteće pismo adresirano na Tatjanino ime, stiglo je 15 dana nakon prvog u kojem je pisalo: "Tatjana, ugrozila si mnoge porodice. Imaš 15 dana da podneseš ostavku svuda gde si upravnik zgrade i da se mirno povučeš. Shvati ovo kao dobru nameru. U suprotnom…"

U pretećom pismu, rukom ispisanom, koje je Strugarovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stiglo 10. maja, kako kaže za B92.net, navodi se da "nije poslušala" i da "sledi drugi deo, loš po nju i njenu porodicu".

"Pismo je na adresu firme stiglo 10. maja, a poslato je, kako se vidi na poštanskom pečatu 7. maja. Ja sam i ovaj slučaj prijavila MUPu, konsultovala se sa njima, sa svojom porodicom, advokatom i direktorom firme u kojoj sam zaposlena kao profesionalna upravnica i odlučila da se sklonim. Niko ne želi da žrtvuje svoju porodicu zarad bilo čega, zato se ja sklanjam. Ja ne mogu da radim, da sprovodim Zakone, ako nemam nikavu zaštitu", rekla je Strugarova za B92.net.

Zbog straha za svoju i bezbednost svoje porodice, ona izlazi iz svih stambenih zajednica u naselju "Stepa Stepanović" gde je do sada radila kao profesionalna upravnica..

"Pošto sam ja sprečena, moja keleginica će preuzetei i obavljati posao koji sam ja radila. Međutim, sada su se i druge kolege zapitale šta da rade, jer imate situaciju u kojoj morate da odustajete od svog radnog mesta zbog pretnji i zastrašivanja", istakla je ona i dodala da će uskoro biti održan sastanak Udruženja profesionalnih upravnika Beograda, jer je, kako kaže, problem dobio veće razmere.

Tatjana je profesionalni upravnik, ne prinudni, što znači da su je izabrali baš stanari, ali ona, kako je i ranije govorila, ne može ni u koga da upire prstom.

"Nikoga nisam dirala, ni prozivala, stogo sam profesinalna, ali bilo je neprijatnosti, verbalnih sukoba... Svaki drugi, treći sastanak neko od stanara napravi pometnju, a drugi neće da se mešaju, da se ne zameraju komšijama. Ali ja ne verujem da je neko od njih, to je neko ko je seo, smislio, napisao pa otišao do pošte - to je neko ko razmišlja o tome", rekla je za B92.net pre nedelju dana.

Sada kaže, "možda je i konkurencija, ne znam, mene su stanari zvali da ih registrujem".

I dok nadležni organi obrađuju pretnje, Tatjana Strugar danima brine.

"Ne mogu da radim, valjda me neće dirati, ali to ništa ne govori jer mi ne znamo šta taj neko može da uradi", dodaje na kraju.

Pročitajte još:

"Tatjana, imaš 15 dana da podneseš ostavku, u suprotnom..."

Ko preti profesionalnoj upravnici zgrade? VIDEO

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"BIĆE LOŠE PO TEBE I TVOJU PORODICU" Nastavljene pretnje profesionalnoj upravnici u Stepi, ona odlučila da podnese ostavku

Izvor: Blic, 13.Maj.2018

Tatjana Strugar, profesionalna upravnica nekoliko zgrada u naselju Stepa Stepanović nedavno je primila preteće pismo uz zahtev da odustane od svojih zaduženja u roku od 15 dana, a u četvrtak je dobila još jednu preteću pošiljku, po svemu sudeći, od istog autora. Iz straha za svoju bezbednost,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.