Izvor: Nezavisne Novine, 01.Dec.2021, 08:47

Nova njemačka vlada želi više radnika, konzulati uvode lutriju

SARAJEVO, BERLIN - Dok nova njemačka vlada, koja bi uskoro trebalo da bude formirana, najavljuje ukidanje rokova za zapošljavanje nekvalifikovane radne snage sa zapadnog Balkana i generalno povećanje doseljavanja radnika iz našeg regiona, ambasade i konzularna predstavništva Njemačke na zapadnom Balkanu uvode sistem lutrije, jer su pretrpani zahtjevima koje ne mogu stići obraditi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

NEMAČKA UVODI LUTRIJU ZA RADNIKE SA ZAPADNOG BALKANA! Ambasade objavile i detalje: Kako u doboš i kada će biti izvlačenje?

Izvor: Blic, 01.Dec.2021

Dok nova nemačka vlada, koja bi uskoro trebalo da bude formirana, podržava povećanje radne snage i doseljenika iz našeg regiona, ambasade i konzularna predstavništva Nemačke na zapadnom Balkanu uvode sistem lutrije, jer su pretrpani zahtevima za posao koje jednostavno ne mogu postići da obrade.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.