Nova humoristička serija na kanalu SuperStar TV

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova humoristička serija na kanalu SuperStar TV

Na kanalu SuperStar TV počelo je emitovanje nove humorističke serije "Vrata do vrata". Polusatni igrani serijal, koji se emituje svakog radnog dana od 18.30, prati život glavnih junaka, odnosno stanara jedne sasvim obične zgrade, njihove naizgled obične živote, međusobne odnose i komične situacije u koje zapadaju.

Glavne uloge tumače naši poznati glumci Zoran Cvijanović, Katarina Marković, Nebojša Ilić, Jelena Jovičić, Nemanja Oliverić i Maja Mandžuka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Rađena po originalnoj francuskoj hit seriji "Moje drage komšije", a po prvi put adaptirana na srpski jezik, serija o dogodovštinama živopisnih stanara vratiće dobro raspoloženje i osmeh na lica svih ljubitelja sitkoma.

- Ovo je zabavna porodična serija o stanarima zgrade koji se sreću na hodnicima, u holu i dvorištu. Moje iskustvo je da kada je glumcima i ekipi zabavno na snimanju, po pravilu i publika uživa. Zato verujem da će tako biti i sa serijom ’Vrata do vrata’ - izjavio je Zoran Cvijanović, glumac i kreativni producent serije.

Koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe, Vladimir Lučić, izjavio je da je serijal do sada pokupio simpatije gledalaca u svakoj zemlji u kojoj je emitovan, izrazivši uverenje da će tako biti i sa domaćom verzijom "Vrata do vrata", pogotovo kada se ima u vidu sjajna glumačka ekipa.

- Ovo je prvi igrani format u produkciji Telekoma Srbija i veoma sam ponosan što smo upravo sa ovom serijom otpočeli proizvodnju vrhunskog sadržaja SuperStar TV kanala - rekao je Lučić.

Kanal SuperStar TV, koji se nalazi u okviru osnovnog paketa mts televizije, u rekordnom roku je dospeo među deset najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.