Nove dojave o bombama: Na udaru ministarstva, Skupština grada Beograda i Stari dvor

Izvor: B92, 16.Jun.2022, 13:31

Nove dojave o bombama: Na udaru ministarstva, Skupština grada Beograda i Stari dvor

Danas je stigla dojava o bombi na zvanične mejl adrese Ministarstva finansija.

Zgrada u Ulici kneza Miloša 20 u kojoj je sedište ministarstva evakuisana je, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu finansija.

Odmah po primljenoj dojavi o bombi, pozvane su kontradiverzione ekipe MUP-a, koje će izvršiti proveru prostorija.

Dojava o postavljenoj bombi stigla je danas i na adresu Ministarstva spoljnih poslova, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Kako se navodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipe MUP-a su na terenu i utvrdjuju bezbednost zgrade. Mediji su preneli da je dojava o bombi stigla nakon sastanka srpskog i turskog ministra spoljnih poslova Nikole Selakovića i Mevluta Čavušoglua.

Tokom dana i u Ministarstvu finansija stigla je dojava o bombi, nakon čega je zgrada evakuisana, a mejlovi u kojima se tvrdi da je postavljena bomba stigle su i na adrese u više škola širom Srbije.

Na smo Tviter nalogu oglasio se i Goran Vesić, koji je rekao da je javljeno da je podmetnuta bomba i u Skupštini grada Beograda i u zgradi Starog dvora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.