Norveška:Dvojica uhapšena zbog smrtonosne pucnjave u junu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2022, 12:17

Norveška:Dvojica uhapšena zbog smrtonosne pucnjave u junu

Dvojica muškaraca uhapšena su u nedelju pod sumnjom da su umešani u masovnu pucnjavu u kojoj su u junu dve osobe ubijene, a 21 ranjena u noćnom klubu i obližnjim ulicama u Oslu, saopštila je danas norveška policija.

Kako se navodi, u nedelju je policija uhapsila državljanina Somalije u 40-im i Norvežanina u 30-im godinama, a obojica su ranije učestvovala u kriminalnim aktivnostima, preneo je Rojters.

Samo jedan osumnjičeni, Zaniar Matapur, uhapšen je na mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pucnjave 25. juna, dok je za četvrtim osumnjičenim raspisana međunarodna poternica, podseća britanska agencija.

Policija je prošle nedelje saopštila da je tokom istrage pojačana hipoteza da je pucnjava bila teroristički čin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.