Noć u Beogradu: Dva udesa, povređeno dvoje

Izvor: B92, 15.Avg.2018, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć u Beogradu: Dva udesa, povređeno dvoje

Beograd -- U Beogradu su se dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima su povređena dva muškarca, rekao je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac.

Prva nezgoda dogodila se u 22.44 u ulici Kneza Miloša, a povređen je motociklista starosti oko 22 godine koji je nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevezen u Urgentni centar.

Drugi udes dogodio se u Višnjičkoj ulici, a momak starosti oko 22 godine koji je povređen je primio lekarsku pomoć na licu mesta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali je odbio dalji transport, kazao je Lutovac.

Prema njegovim rečima, za pomoć su se najviše javljali astmatičari kojima je nevreme tokom noći u Beogradu veoma teško palo.

Hitna pomoć je noćas zabeležila 110 intervencija od kojih 16 na javnom mestu, a juče tokom dana 151 od kojih 49 na javnom mestu, rekao je Lutovac.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dva muškarca povređena u dva udesa u Beogradu

Izvor: Blic, 15.Avg.2018

U Beogradu su se noćas dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima su povređena dva muškarca, rekao je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.