Noć u BG: Povređen motociklista, požar na Novom Beogradu

Izvor: B92, 14.Sep.2017, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć u BG: Povređen motociklista, požar na Novom Beogradu

Beograd -- Jedan motociklista povre]en je u nesreći na Banovom brdu, dok je u potkrovlju jedne zgrade na Novom Beogradu izbio požar u kojem nije bilo povređenih.

Kako je Tanjugu izjavila portparolka Hitnepomoći dr Nada Macura, u Požeškoj ulici oko 20 časova, povređen je motociklista starosti oko 30 godina, nakon čega je prevezen na VMA zbog lakših povreda.

Nešto pre 22:00 sati u Bulevaru Arsenija Čarnojevića izbio je požar u potkrovlju jedne zgrade, u kom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << niko nije povređen.

Hitna pomoć je dobila najviše poziva od osoba sa malignitetom i asmatičara, rekla je Macura.

Zabeleženo je 96 intervencija, od kojih 17 na javnom mestu.

Tokom jučerašnjeg dana, zabeležena je 121 intervencija, od kojih 48 na javnom mestu, sa četiri saobraćajne nesreće u kojima nije bilo težih povreda.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U požaru na Novom Beogradu nema povredjenih, a motociklista povredjen na Banovom Brdu

Izvor: Beta, 14.Sep.2017

U požaru koji je izbio u potkrovlju zgrade u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 57 na Novom Beogradu niko nije povredjen, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je požar Hitnoj pomoći prijavljen oko 21.50. Ona je rekla i da je motociklista lakše...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.