Njen jedini zločin je to što je moja supruga

Izvor: B92, 25.Sep.2018, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Njen jedini zločin je to što je moja supruga"

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro nazvao je SAD kukavicama nakon što su saopštile da uvode sankcije njegovom okruženju među kojima je i njegova supruga.

Sankcije su uvedene protiv četiri osobe, među kojima su supruga predsednika Silija Adel Flores de Maduro i potpredsednica Delsi Rodriges. Njihova dobra su zamrznuta na američkom tlu.

"Ne dirajte Siliju! Ne dirajte u porodicu! Nemojte da budete kukavice! Njen jedini zločin je to što je moja supruga. Pošto ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogu da napadnu Madura onda napadu Siliju", rekao je Maduro a prenosi televizija Venecuele.

Američki ministar finansija Stiven Mnučin izjavio je da se Maduro "oslanja na svoje okruženje kako bi zadržao vlast dok njegov režim sistematski pljačka ono što je ostalo od bogatstva u Venecueli".

Duboka politička i ekonomska kriza mesecima potresa Venecuelu, kojoj su SAD ranije uvele sankcije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.