Nisi više tu da me čuješ kako pričam... Oproštajne reči upućene mrtvom Miroslavu KIDAJU DUŠU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisi više tu da me čuješ kako pričam..." Oproštajne reči upućene mrtvom Miroslavu KIDAJU DUŠU!

Njegova rođaka Nataša objavila je reči koje paraju srce

Mladić Miroslav Armacki koji je misteriozno nestao u kasnim popodnevnim časovima 4. jula ove godine, kada se svojim motorom zaputio u pravcu Zrenjanina, pronađen je mrtav posle 79 dana potrage i sahranjen 17. septembra.

Njegovo beživotno telo pronađeno je u nedelju, 15. avgusta, u kanalu oko 500 metara od ulaza u Melence.

Prema nezvaničnim podacima, Miroslav je imao fatalne povrede vrata. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kako navodi njegova rođaka Nataša u objavi, uz fotografiju Miroslava koji drži bebu u krilu, "samo mi je krivo što nisi duže ostao da se igramo i da ti pokažem motor kakav sam dobio".

- Čiko naš... Nažalost, nisi više tu sa nama da me čujes kako pričam i kako sam svašta naučio, nećeš se više igrati sa mnom kao što si se igrao pre kad uletiš u sobu, pa počneš da me vrtiš. Kad ti uletim u sobu i legnem preko tebe da te budim... Više neće biti toga, jer nažalost prerano si otišao u neki tamo drugi svet. Možda će ti biti bolje tamo, imaćeš nove drugare, a ja ću te uvek pamtiti kao mog čiku Miću i neću te nikada zaboraviti, ti ćeš me čuvati gde god da si, znam ja to... Samo mi je krivo što nisi duže ostao da se igramo i da ti pokažem motor kakav sam dobio. Čiko, nikada te neću zaboraviti, jer će me podsećati uvek na tebe i pamtiću te uvek kakav si bio, najbolji čika... Sada mirno spavaj.. Neka te čuvaju anđeli - piše u opisu fotografije.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.